Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

en onsdagsutflykt

Igår var jag faktiskt riktigt duktig på att använda kameran - här kommer resultatet. Aramis blev nedpackad i sin nya overall vid halv tolv och den är megastor men det är ju bara mysigt.
Vi tog en promenad och sedan gick färden till Malin. Vädret var helt underbart och vårigt!(Nej min kroppshydda är inte riktigt så stor, jag drar en vagn också...)
Hammarby Sjöstad fortsätter växa utmed kanterna.
Malin bor ca 20 minuter bort i ett område jag inte ens visste fanns, men som ni ser är det samma arkitektur i hela Hammarby Sjöstad/Sickla/Finnboda/Saltsjökvarn området.
Malin bjöd på lunch och fika och Aramis fick låna Wilmers stol så jag kunde äta i lugn och ro utan att han kröp iväg och satte fingrarna i eluttaget eller annat.
Wilmer hade återupptäckt sitt babygym men det var kul i sådär 5 minuter.
Malin lagade smarrig pasta med lax, dill och zuccini - jag var noga med att ta receptet.
Och som avslutningen blev det lyxkaffe och nybakta muffins. Sedan blev båda barnen medvetslöst trötta så då packade jag ned Aramis i vagnen och vi promenerade hem igen. Så var det med den dagen, resten bestod av tråkiga saker som dammsugning, tvätt, laga middag. Men vet ni, jag hittade mina bikinis! Iallafall hälften utav dem, undrar om jag kan ha varit så dum att jag slängde resten när jag flyttade hem från Bangkok?!