Thaigryta med kyckling och nudlar
Dagens Kelda sopprecept baseras på Spicy Thai soppan. (Nej jag är tyvärr inte sonsrad)
Recept (4 personer)
2 kycklingfileer
broccoli
sockerärtor
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 paket Kelda Spicy Thai soppa
2 plattor äggnudlar
1 röd chili
Hacka lök, chili och vitlök och stek i olivolja. Skär kycklingen i mindre bitar och stek med löken. Häll soppan i en större kastrull, koka upp och häll i kycklingen och löken. Ha i broccoli (mindre buketter) och sockerärtor (halverade), låt koka på svag värme tills broccolin mjuknat. Ha i äggnudlarna och låt dem koka i soppan tills de är klara (2-3 minuter), klart att servera. Detta blir mer än gryta än soppa, smarrigt värre!
Recept (4 personer)
2 kycklingfileer
broccoli
sockerärtor
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 paket Kelda Spicy Thai soppa
2 plattor äggnudlar
1 röd chili
Hacka lök, chili och vitlök och stek i olivolja. Skär kycklingen i mindre bitar och stek med löken. Häll soppan i en större kastrull, koka upp och häll i kycklingen och löken. Ha i broccoli (mindre buketter) och sockerärtor (halverade), låt koka på svag värme tills broccolin mjuknat. Ha i äggnudlarna och låt dem koka i soppan tills de är klara (2-3 minuter), klart att servera. Detta blir mer än gryta än soppa, smarrigt värre!