Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Bambinos nya nappar


Det kom ett paket med nappar. Jag har blivit utvald av Buzzador att buzza dessa nya nappar från Bambino, design av Karin Mannerstål. Det utlovas att denna nya napp inte skaver mot huden, har lägre vikt än andra nappar vilket gör att bebisen inte tappar den lika lätt och så är den anatomiskt utformad för att ligga bra i bebisens mun.
Detta känns ju väldigt lovande då Aramis alltid tappar sin napp och just nu är det bara Mam nappar som fungerar här hemma.
15 nappar har jag fått hem som jag nu ska dela ut, berätta mer om och sen rapportera in vad jag tyckte. Spontant känner jag att det är synd att napparna är så genusbetonade, med rosa hjärtan eller blå moln på, men de ska tydligen finnas i andra färger som jag inte fick hem. Är du intresserad av att prova denna napp (0-6 månader) mot att du berättar vad du tycker om den inom 30 dagar så maila gärna; toweahlin@hotmail.com (först till kvarn...)
För att bli medlem i Buzzador och få hem gratissaker att testa och buzza klicka här: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=towah