Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

hemma

Efter vår första lilla semester som inte riktigt blev som vi tänkt oss är vi nu tillbaka i Sthlm igen. Jag fick köra hem och senast jag körde bil var väl ett år sen men det gick bra, Micke satt bredvid och var coach och Aramis sov så snällt hela vägen.
Även om det var skönt att vara på landet och vi fick mycket hjälp o all mat serverad så är det underbart att vara hemma där det finns dusch, där alla våra saker är, där vi bor dörr i dörr med en affär och ett bageri, ett sjukhus 5 minuter bort och det är minimalt med insekter. Jag är ju mer än stadsperson som ni alla vet.
Det suger rätt hårt att Micke brutit armen och har fruktansvärt ont - jag tycker väldigt synd om honom och mig själv som nu ska hinna med en nyfödd bebis med amning, blöjbyten och skrik, diska, städa, tvätta, fixa mat, handla, duscha...you name it! Micke kan inte bära alls och jag får inte bära tunga saker pga snittet så det förenklar inte heller. Men allt går väl även om det känns som jag aldrig får sova. Jag antar att det är såhär att ha småbarn men jag måste ju få klaga någonstans så tar ut det här innan jag går och byter min tionde bajsblöja för idag.