Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

Midsommar genom åren

Imorgon är det midsommarafton igen. Då jag hade en svag förhoppning om att vara på BB har inga planer gjorts så det ser ut som om jag o Micke får fira i stan. Eftersom vi inte har någon bil känns det inte aktuellt att ge sig ut till skärgården med SL - inte för att det verkar komma nån bebis men man vet ju aldrig. Jag hatar att inte kunna planera, ska det bli några fler bebisar vill jag ha datum och klockslag för snitt - det här håller inte!

Midsommar 2006. Dagarna innan hängde jag o Anna i London, på själva midsommarafton åkte vi, Micke, Emil, Ida (som just var hemkommen från Australien) ut till skärgården - kan ha varit Vaxholm. Jag hade min fina zebraklänning från Zara (som jag fortfarande älskar) och det började såklart regna så partytältet gav vika.

Midsommar 2007 reste jag runt i Malaysia på egen hand. Spenderade själva dagen i KL med att vara på stans största gym och sedan gå på bio.

Midsommar 2008. Jag, Micke, Fredrik o Helena var på fest hos Staffan vid Stora Skuggan. Det började med sillunch ute, regnet började strila och det blev grillmiddag inomhus. Jag hade min rosa klänning från H&M som bara väntar i garderoben på att få luftas igen!
Midsommar 2009. Poolparty på taket i Bangkok med Thina, Martin, Lars o Kristin. Supermysig med lax, köttbullar, potatis och sill från IKEA i Singapore. Även här började regna strila framåt natten så efterrätten fick ätas inomhus - Lars hade köpt Bangkoks bästa jordgubbar för sådär 1000 bath :) Jag hade mina fina röda klänning från Forever 21 som jag tyvärr inte har kvar.

Återstår att se vad vi hittar på imorgon men någon ny, fin klänning kommer det inte att bli, men nästa år då är jag med i matchen igen!