Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

vad händer här då?















I torsdags var jag och Oliver på Cayote för att ta EN margarita innan vi skulle möta Micke för middag. Vad vi inte visste var att det var 2 for 1 + ladies night. Det betydde att efter vi beställt varsin Forest Fruit Margarita fick jag även in en vanlig Margarita. Den vanliga margaritan toppades upp så fort jag druckit några klunkar och när vi sörplat i oss de röda drinkarna kom det in två till på en gång. Tur att Micke var sen så vi hann dricka upp allt ;) Slutsats: Varje torsdag är det gratis maragaritas för tjejer mellan 18-20, jag kommer att gå tillbaka. Det systemet skulle aldrig fungera i Stockholm, det skulle vara kö redan på onsdagen. På torsdag kväll landade även Tom i Bangkok så vi mötte upp honom vid 22 för lite socialisering.















På fredag morgon var det jobb i skolan och sedan tog jag med Tom till barnhemmet. Persikan var på strålande humör och mycket friskare. Hon kan snart sitta, jag tränar bra!














Tom fick en egen liten bebis att ta hand om, liten som en fågel.














På kvällen mötte vi upp Micke för thaimiddag och detta kan vara en utav de värsta bilderna som tagits.. Det var svettigt och varmt är min ursäkt. Efter maten när kläderna klibbat fast på kroppen gick vi hem till oss för att bada i poolen och kolla på Bangkoks skyline. Idag kommer Mickes föräldrar, jag och Tom har hängt på MBK och ikväll blir det middag på Cabbage and Condoms. Äntligen lite liv och rörelse!