Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

v.9

En helt vanlig vecka går mot sitt slut och det är bra, ring ut februari och välkommen mars. Lite bilder från denna spännande vecka 9 då kanske.. Här står en ambulans och blinkar med sina blåljus frenetiskt men vad hjälper det när bilköerna är långa och ingen kan flytta sig en millimeter.
Svalkande ischokladshake smakar extra gott i en söt kopp. Och svalkar kroppen på insidan när utsidan vibrerar i hettan.














Har inte kunnat åka till Peachy på två dagar nu pga skoljobbet men imorgon ska jag dit igen. Har planer på att smuggla med henne därifrån i min väska. Favoritleksak varj dag, mitt passer/volontärkort såklart. Har träffat en del osmarta människor på barnhemmet den senaste tiden som filmar mig frenetsikt, tycker att barnhemmet verkar mysigt, vill veta vad jag gör mitt bland alla "smutsiga" barn och bara allmän naiva personer som tror Thailand är lika med en resort på Phuket.














I tisdags hängde vi på Cafe Nero, åt pasta, drack pepsi och Limejuice och njöt av olivolja.















Sedan såg vi att julen inte alls är slut, iallafall inte i tunnelbanegången. Så Micke önskade God Jul från sin tron och sedan flög han till Hong Kong för att förnya visum och kommer förhoppningsvis tillbaka imorgon igen. Själv kämpar jag med betygsättning för mina äldsta elever, svettas ännu mer på gymmet, hänger med Sarah och Kristin, jobbar med Queenpeach och läser en bra bok "Hemlös, med egna ord".