Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

vardag

Jag har inte så mycket att rapportera från mitt vardagliga liv i Bangkok.. Jag jobbar hela tidn känns det som och mellan varven hinner jag också besöka gymmet eller gå på bio... Antingen är jag i skolan, på posten med paket, framför datorn och frilägger i Photoshop eller svarar på mail.
  • Skoljobbet är kul, jag har fått ännu fler elever och det verkar som många företag flyttar hit anställda när det är kris i Sverige. Bra för mig, mina senaste två elever går i 9an och ja, jag ser det som en utmaning. Idag fick jag även löneförhöjning vilket är ett plus i kanten.
  • På posten känner de igen mig nu fast jag försöker alternera mellan två postkontor, snart kanske man får stå i VIP kön eller billigare porto.
  • Jag spenderar väldigt mycket tid framför datorn och har fått en sk datasolbränna, rödfnasig i ansiktet och torr så det stramar, det kan aldrig vara bra. Får även ont i nacken då jag envisas med att sitta i soffan eller sängen och jobba. Försökte bota det med en massage igår och hon klämde så hårt att jag blev svettig och tårögd.. Men nu börjar ju QP slå och beställningar rullar in i en strid ström så det är värt allting.