Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

vad jag läst

Dessa fyra böcker hann jag med att läsa under julveckan.

En halv gul sol - Handlar om Nigeria, krig, fred, klasskillnader och två tvillingsystrar. Suveränt bra!

En sorts kärlek - Självbiografi om ett ungt par i Holland med en bebis, mycket pengar och sen bröstcancer. Finaste boken på länge och massor av tårar!

Den motvillige resenären - Reseskildring av en engelsk kvinna som besöker Nya Zeeland och sedan Lappland. Jag frös på stranden då jag läste hennes beskrivning av hur kallt och mörkt Lappland är. Kanon!

Hey Dolly - seg bok om hur svårt det är att vara tonåring, att allt är skit och ingen förstår henne. Jag har hört det i 100 böcker förr, kom med nåt nytt!

Idag är det måndag och om min näsa var ett naturfenomen kan den liknas med Niagarafallet. Jag är så förkyld att jag inte kan gå upp ur sängen utan ett näsdukspaket under armen. Och till råga på allt så köpte jag fel nässpray på Boots. Eller mer jag bad om nässpray, det står nässpray men det visade sig vara äckliga näsdroppar som man fick när man var liten och som rinner ner i hela halsen.. Men hinner läsa lite till när jag ligger och väntar ut förkylningen så nu håller jag på med Innan jag dör och snart ska jag gå in på Svensk Maffia. Jag älskar att få paket till Bangkok som innehåller svenska böcker! Imorgon börjar jag jobba men har bara en lektion så det ska nog gå bra trots näsan, längtar efter att få träffa mina små elever!