Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

mitt jobb















Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från min fina arbetsplats, Nya Internationella Skolan i Thailand som det så fint heter. Det går över över 1500 elever här från 50 olika länder i åldern 3-17 år och 3% är från Sverige. Såhär ser skolgården ut för de mindre barnen.




Och såhär fint var det när det byggdes upp en liten vattendamm inför Loi Krathong så alla barnen kunde sätta ned sina blomsterkorgar där.
















Mitt lilla klassrum. Inte stort men har allt man behöver inklusive ac, dator och en himla massa svenska böcker.





















Detta är vad vi jobbat med förra veckan. Alla olika länder skulle sätta upp ett kollage om landets traditioner och så här fin blev våran. Måste säga att våran var mycket finare och mer genuin än många som fuskat och bara dragit ur bild o text direkt från Google. Jag tror på riktigt hantverk!

Det är verkligen som att komma in i en amerikansk high school film när man kommer till jobbet. Man får gå igenom en metalldetektor, flickorna har minimala kjolar på sig till sina uniformer, det finns vakter överallt som idag satt och bläddrade i en postorderkatalog innehållande pistoler... När man går på toaletten står flickor där och yppar ord som " She is such a bitch, did you hear her say that you were a bitch to XXX? If I were you I would never talk to her again..." Och så vidare. Jag är glad att jag inte är 15!