Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

gymmet

Såhär ser mitt nya gym ut. True Fitness. 4 våningar, 7000 kvadratmeter. 4 olika aerobicsalar. 2 yoga studios. 1 Hot yoga studio. Spa. Restaurang. Varenda träningsmaskin som går att hitta inklusive såna där plattor som vibrerar. Om jag inte blir fit ny blir jag det aldrig. Men jag är på god väg. Det känner jag då jag knappt kan röra mig idag. Från att inte ha tränat på ett halvår kanske man inte ska köra bodypump, bodycombat, bodypump igen + gym inom loppet av 3 dagar.. Men det är ju så kul! Och Body Combat här med riktiga killar som thaiboxas kan få allt dåligt humör att försvinna. Det är mycket tuffare när instruktören kan hoppa 3 meter upp i luften och kicka :)
Omklädningsrummet går i rosa vilket uppskattas av mig. Det delas ut vita fluffiga handdukar, man behöver inte tänka på att ta med eget schampoo, balsam, tvål, hårfön, bodylotion för allt finns redan där.

När jag skrev in min mättes mitt kroppsfett med en otrevlig tång som nöp till här och var.. "Not good not good , not very bad but not good". Jag tycker det är orättvist att mäta min kropp efter en tabell som är gjord för personer under 1,50 och som aldrig väger mer än 45 kg. Men det kunde varit värre.. en annan svensk person jag träffat, som inte på något sätt är tjock, fick diagnosen "sjukligt överviktig" och hon kanske väger max 60 kg. Ärligheten i det här landet är underbar!