Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

last day in Stockholm

Kolla in min nya fina dator och kalender. Nu kommer jag bli en mycket strukturerad person det känner jag på mig. En MacBook och personlig kalender som är rosa, det kan nästan inte bli bättre.










Igår hade jag kanske den mest stressiga dagen i hela mitt liv. Jag började blöda näsblod, det susade i öronen och jag fick stresseksem på ögonlocken.. men nu är det över och jag kan slappna av! Och på bilden kan man se mitt liv i saker. Äger några möbler också men de får stå kvar i lägenheten till min brorsa. För varje gång jag flyttar blir det färre och färre saker att spara.

Igår då så hann jag iallafall med en hel del måste jag säga. Tvätta, hälsa på Hamnskolan, fika med Karin, hämta visum, köpa dataväska och handbagageväska, städa lägenheten, packa ihop mitt liv, paketera 20 paket för webshopen och posta dem och åka till Sala med Anna. Eftersom Anna haft lite problem med sina ögon var det jag som fick köra den stora Volv kombin från Solna till Sala och jag kör bil max en gång per år och mest i Sala så jag var nervös. Men det gick jättebra och Anna var som en dröm att ha bredvid sig, lugnande och mycket positiv feedback :)

Nu är jag i Sala och försöker slappna av. Ska umgås, läsa böcker och vila. Men nu först ska jag ut på morgonpromenad i solen och frosten.