Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

flower power

Jag har inte gröna fingrar, alls. Mina blommor dör väldigt snabbt och därför har jag de senaste 10 åren bara köpt fetbladsväxter som kan stå utan vatten i veckor. Men i slutet av april fick jag en ljusrosa pelargon av Anna som tack för att hon fick sova här. Jag trodde den skulle vara begravd inom några veckor.. MEN kolla in hur den ser ut idag. Den är mycket högre, blommar fortfarande och har hela tre knoppar. Jag är så stolt över min blomma och Anna har nu lovat att försöka hålla den vid liv medans jag bor i Bangkok. Och om ni vill ha tips för skötsel; vattna ofta men lite och om inget annat hjälper tillsätt urin (inte för att jag någonsin gjort det..)

Helt plötsligt är det fredag igen och veckan försvann. Det är bra att det är så och inte tvärtom när det känns som måndagen är lika lång som en vecka.

Igår tog Ida med mig på gratisbio. Manpower bjöd frikostigt på cola, popcorn och Gott och Blandat + den helt fantastiska filmen Patrik 1,5. Den var verkligen jättebra och fast man visste exakt hur den skulle sluta så njöt man rakt igenom. Och en blödig person som jag själv, som dessutom jobbar med barn, satt med en klump i halsen nästan hela filmen igenom. Och förutom att filmen var bra så var också musiken till filmen ett soundtrack som bara måste laddas hem - genast!