Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

fredag

Musikalen var bra, mycket battre an vad jag trodde faktiskt. Aven om jag vagrade stalla mig upp i slutet med alla galna engelsman och digga loss till Waterloo. Mest gillade jag plataskorna och den roliga fastern som var som hamtad fran Ab Fab.

Bara tre dagar kvar pa jobbet nu, lordag, mandag och fredag. Den sista jobbdagen ska jag fira med Pippa och sushibuffe. Jag kor just nu overtalningskampanj att hon ocksa maste saga upp sig. Och sa ar jag glad for hon ska komma och halsa pa mig i Stockholm i sommar och forhoppningsvis kan jag halsa pa henne senare i livet pa Nya Zeeland.

Igar pa min lediga dag var jag forst hos frisoren Tom och han slingade mitt har sa fint sa. Sedan begav mig ut pa Oxford Street for att leta sommarklader men blev besviken. Har tydligen inte kommit till affarerna an sa allt jag kom hem med var 3 sma linnen, ett par nya solglasogon och en bikinitopp. Tyvarr fanns inte bikiniunderdelen i min storlek nanstans sa nu far jag val besoka varenda H&M utanfor stan jaga reda pa den. Bara 9 dagar tills det ar sommar :)