Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

mina rum


Har kommer lite bilder pa miljon jag ror mig i varje dag. I huset dar jag bor finns ett datarum pa nedersta vaningen. Nufortiden kallar jag, Zina och Juan det for our office. Bara vi som hanger dar och vi gor inte jattemycket jobb. Tror de mest besokta sidorna pa vara datorer ar hotmail, msn, facebook(nej inte jag an sa lange), blogger och youtube.




Vi forsoker se busy ut nar andra kommer in men det ar bara en fasad. Vi har nu till och med egna datorer, olika tider da vi spelar "var" favoritmusik fran youtube for de andra tva officemedlemmarna, och olika tider da vi hamtar kaffe at varandra. Men imorgon aker Juan till Spanien igen sa de far jag och Zina annu mer utrymme.



Detta ar var dininghall. Har ats frukost, lunch och middag. Frukosten ar det basta malet pa hela dagen. Finns personer som bara jobbar i matsalen och ser efter sa barnen skoter sig, inte pratar i mobil, inte kastar mat pa varandra och inte springer i den fina salen. De har till och med overvakningskameror...



Mitt lilla pytterum. Det ar sa litet och sangen ar den minsta jag nagonsin haft. Men det ar helt ok. Det innehaller sang, garderob, skrivbord, stil och et litet litet handfat. Ja, tom mindre an ditt Ida :)