Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

sightseeing



Lite sightseeing i KL da med tillhorande bilder. Turistade med tva amerikaner fran LA som pratade fet amerikanska. De bor pa mitt guesthouse och efter frukost fragade de om jag vill hanga pa till the famous Petronas Twin Towers. Vi tog en promenad dit och luftfuktigheten var hog om jag sager sa. Jag var upp pa bron dar i mitten som ligger pa 41 vaningen tror jag det var, hogsta gangbron i varlden. WOW. Och byggnaden ar andra eller tredje hogsta i varlden med 452 meter. Allt detta fick jag lara mig + att stalet som finns i byggnaden ar made in Sweden. Man lar sig nagot nytt varje dag.




Sahar sot ar kommunaltrafiken har. Pastellfargade sma leksakstag som gar uppe i luften. Jag var saklart radd att taget skulle vicka i kurvorna men inget hande.








Parken utanfor tornen var lite som central park fast mindre och enormt mycket hetare. Satt i skuggan och at kebab lunch. Fanns en liten pool dar men bara bebisar som lekte i den sa vagade mig inte ner. Och kan bara ana vad den var uppvarmd av. Gront och fint var det iallafall och de holl pa spela in nan marklig asiatisk film dar som vi kollade in.





Man kan aka upp i detta tv torn ocksa och kolla pa utsikt men har inte tagit tag i det an. Har de oppet pa kvallen kanske jag gor det. Kanns inte som jag ar i Asien langre, mer som ett land i mellanostern. Det finns inte en pad thai att fa tag pa, inte ett tempel i narheten (men manga moskér), inga tuktuks och ingen coke zero.. Vet inte om jag gillar landet eller ej men jag skulle inte kunna bo har, den saken ar saker. Blir irriterad sa fort jag gar utanfor dorren och man borjar vrala hello, how are you, come back, good morning miss, very nice hair.. Shut up ar mitt svar men det stannar i mitt huvud tills vidare.