Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

skit internet

vi har det sämsta internet där vi bor. såå segt och det vägrar just nu att lägga upp bilder här. men ska göra det så fort uppkopplingen och jag är på bättre humör. ibland funkar det snabbt i några minuter innan segheten är tillbaka och MSN är bara att lägga ner.

idag har jag varit på besök på engelska kurs. blev imponerad av hur bra det var och hur mycket jag kommer lära mig. både inom det engelska språket och hur man lär ut det till andra. grupperna är inte stora, bara 4 stycken i varje. Man får lära sig hur folk i Thailand vill uttala engelska ord, hur man ska förklara ljudning, hålla i lektioner och få feedback på det, hålla lektioner i olika skolor under kursens gång och välja vilken åldersgrupp man vill jobba med. När kursen är över hjälper de en fixa jobb och visum. Ska nog hoppa på kursen som börjar 2 januari. Även om den är dyr. Ser fram emot det och den kommer verkligen ge något till skillnad mot många andra kurser man har gått...

Vi har nu bestämt oss för att stanna här ett tag men har väskor kvar i Bangkok på ett guesthouse.. Men då allt går att köpa för pengar här så har vi fixat så en person hämtar upp dem och levererar dem hit. Det kallar jag service. Och det var mycket billigare än att lösa biljetter till Bangkok tur och retur. Vi åker nog ner till Bangkok i januari - februari istället och gör lite saker som vi aldrig hann med.