Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

popcorn, gym och korea



Igår kväll åt jag Koreansk mat, eller skulle ha gjort, men smakade för illa. Har ätit det förrut på en nattmarknad o det var gott.. Men igår smakade det som inlagd vinäger och jag kommer inte att gå tillbaka. Istället blev det en tur till supermarket och Stockholmsmiddag, alltså mackor. Sedan fick vi bara lov att köpa hem lite öl o dessa popcorn. Stramberry popcorn. Fantasisk färg och form. Ser ut som rosa små fluffiga moln. Smaken var väl sådär men det gjorde inget.

Idag har jag varit på en andra intervju med en tjej från universitetet för hon kom på att hon glömt trycka på rec första gången. Hon hade med sig thailändska kakor till mig som tack. Har bytt epost adress med henne så förhoppningsvis ska hon få oss att träffa fler thailändska personer. Hon lärde mig även lite Thailändska som förövrigt verkar vara hur svårt som helst att lära sig.






Idag har jag hittat ett gym! Verkar väldigt bra. Ganska dyrt men det är det helt klart värt. De hade gym, personlig träning, bodypump, bodybalance, bodycombat, step, hiphop, funk, pilates, yoga, spinning, magträning och alltså allt jag vill ha. Helt nyöppnat och nära där vi bor. Nu vill jag bara ha min väska från Bangkok som nog ska anlända någon gång under dagen. Thailand och tider går inte riktigt ihop.
Nu ska på jakt efter någon som vågar sig på att göra blonda slingor på mig.