Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

hylla kungen




Här firar jag och flera tusen personer att kungen fyller 79 och har varit kung i 60 år. Alla hade gula tröjor med kungens märke på för kungen är född på en måndag och färgen för måndag är gul. Kungen har även en gul stor bil han åker omkring i. Och på måndagar har de flesta thailändarna gula tröjor på sig för att hyllla honom. Jag som inte äger någon kunga tröja hyllade honom i mitt fina gula linne. Folk gav gåvor, sjöng God save the King, hurrade med levande ljus och det tändes massor av eldballonger och fyrverkerier.
Snart fyller jag 30. Jag tror inte det kommer firas lika hårt. Men karaokerum är iallafall hyrt till söndagkväll. Och cocktails kommer att blandas. Och ingen 30 års kris i sikte.
Internet verkar fungera bättre idag så ska väl försöka lägga upp lite fler bilder. Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Vill ha min väska från Bangkok där träningskläder finns så jag kan besöka ett gym. Börjar bli uttråkad på att inte göra någonting. Vet att det låter konstigt för er som jobbar men snart är det jul för er :)