Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

birthday


Så var man 30 då. Igår fyllde jag år och hade en fantastisk dag här. Började med frukost i sängen o fin bakelse med delfin på. Sedan åkte vi in till stan där Micke hade fixat så jag fick gå på spa. Bodyscrub, massage och annat trevligt på ett väldigt relaxat ställe .



När jag kom hem igen fick jag en tårta som inte liknarnågot annat. Med små figurer på som sitter runt en pool med gräs. Vet inte vad den var gjord av men vi åt den fast den smakade något strange. Och hela rummet var fullt av blommor. Så tårta och rosa bacardi breezers blev det.


På kvällen var vi på restaurang och åt stark thaimat och beställde in ett öl tower som ni kan se på bilden här. Och efter öltorn och mat begav vi oss till det röda karaokerummet. Vi beställde in drinkar och sjöng oavbrutet i två timmar och tills vi var hesa. Det var bland det roligaste jag gjort. Fram för fler karaokebås.

Tack för alla fina mail, telefonsamtal och mess jag fick. Så nu Ida är vi 30 som alla andra. Och det var synd att vi inte kunde spendera dagen tillsammans.