Come Fly with Me - en reseblogg

View Original

bio vs fotboll

Efter att fatt vissa pahopp i lordags om att jag uppdaterar min blogg alldeles for sallan sa ska jag nu forsoka skriva har varje dag, nu nar jag har tid. Och Asa bli glad, eller hur? :)
Besokte Trafford Centre igar som ar ett enormt shoppingcenter med 2 vaningar affarer, en vaning med bio och bowling, en vaning med restauranger och man kan spendera en hel dag dar utan problem. ( och vad andra berattar ar detta inget mot stallena i Bangkok..) Det stora problemet ar att det finns bara vinterklader overallt, men det blir billigt iallafall.

Igar kvall hade jag tva saker att valja pa, bio eller fotboll med Manchester United mot Kopenhamn. Valet blev bio och jag sag The devil wears prada. Feelgoodfilm som fick mig att skratta mycket. Och det som gjorde det annu battre var att jag fick sockrade popcorn. Maste vara det godaste som finns, hur kan det inte finnas i Sverige? Skulle bli en succe. Om nagon behover en extrainkosmt pa sidan om, se till att vara forst med att salja in den iden till SF. Efter bion akte vi hem till Chris ett tag och drack vin och te. Mycket bra dag.

Nu ska jag aka in till Manchester och hoppas pa att de har nagon trevlig rea pa overblivna sommarklader. Har inte sa stora forhoppningar men ska bli kul att se vad som andrats i staden och bara kolla runt. Trots det fina vadret sa har jag blivit forkyld igen. Huvudet varker, kanns som en tennisboll i halsen och nasan ar tappt. Men allt gar att bota med tabletter. och te.