Proteinbars med choklad - väldigt nyttiga och väldigt goda
Ni som följer mig på Instagram (towslan) kunde igår se att jag bakade proteinbars som blev fantastiska men antog av formen av ja..., bajskorv. Några ville ha recept så här kommer det (inspirerat av Olga Rönnberg men med egen touch)
Proteinbar choklad
1 dl proteinpulver choklad
2 msk kakao raw
4 msk kokosmjölk (3 vätska, 1 av kakan som ligger överst)
1 msk kallt kaffe
4 msk kokosmjöl
mörk choklad att doppa i, helst 86%
Mixa allt utom chokladen till en smet. Forma 3-4 korvar och ställ in i kylen ett tag. Smält chokladen, rulla korvarna i den och lägg i en burk med bakplåtspapper i botten, förvara i frysen. Bäst att äta när de är lite halvtinade - gudomligt.
Proteinbar choklad och kokos
2 msk minikeso
1 dl proteinpulver choklad
2 msk mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
5 msk kokosflingor
2 msk kokosmjölk (1 med vätska, 1 av kakan som ligger överst)
mörk choklad att doppa i, helst 86%
Mixa allt utom chokladen till en smet. Forma 3-4 korvar och ställ in i kylen ett tag. Smält chokladen, rulla korvarna i den och lägg i en burk med bakplåtspapper i botten, förvara i frysen. Också bäst att äta halvtinade och lika goda som de övre om inte till och med snäppet bättre.
Proteinbar choklad
1 dl proteinpulver choklad
2 msk kakao raw
4 msk kokosmjölk (3 vätska, 1 av kakan som ligger överst)
1 msk kallt kaffe
4 msk kokosmjöl
mörk choklad att doppa i, helst 86%
Mixa allt utom chokladen till en smet. Forma 3-4 korvar och ställ in i kylen ett tag. Smält chokladen, rulla korvarna i den och lägg i en burk med bakplåtspapper i botten, förvara i frysen. Bäst att äta när de är lite halvtinade - gudomligt.
Proteinbar choklad och kokos
2 msk minikeso
1 dl proteinpulver choklad
2 msk mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
5 msk kokosflingor
2 msk kokosmjölk (1 med vätska, 1 av kakan som ligger överst)
mörk choklad att doppa i, helst 86%
Mixa allt utom chokladen till en smet. Forma 3-4 korvar och ställ in i kylen ett tag. Smält chokladen, rulla korvarna i den och lägg i en burk med bakplåtspapper i botten, förvara i frysen. Också bäst att äta halvtinade och lika goda som de övre om inte till och med snäppet bättre.