Hoi An Silk Village Resort

Vårt tredje hotell i Hoi An hette Silk Village Resort och var ett utav de bästa. Fantastisk personal, stora rum, bra läge och underbar pool. Det är del av Silk Village Hoi An där du kan se hur silkestillverkning går till.

Hotellet består av byggnader i två plan, antingen har du balkong eller terrass.

Vi hade en härlig terrass vilket passade oss med mindre barn perfekt.

Vi bodde i ett Premium Deluxe rum på 55 kvadrat med både badkar och dusch.

Vi hade två stora enkelsängar men när personalen såg att vi hade två små barn flyttade de bort bordet mellan och sköt ihop sängarna till en enorm dubbelsäng - helt underbart!

Restaurangen ligger i anslutning till poolen och vi testade både frukost, lunch och middag där. Jättebra mat till helt ok pris för att vara hotell. Frukosten var super med varm mat, massor av färsk frukt, pannkakor, nudlar, sushi, vårrullar, äggkock, bröd, sötsaker, färskpressade juicer och allt man kan önska sig.

Området är som en liten oas, väldigt tyst och lugnt. Det tar ca 15 minuter att gå in till gamla stan men med cykel är du där på 5 minuter.

Stor pool som vi i stort sett var själva i under dagarna. De flesta som bor här verkar vara på genomresa och gör utflykter större delen av dagen så vill man ha lugnt poolhäng är detta det ultimata stället.

Stället är smyckat med lampor som tänds på kvällen och mysigt som tusan. Hotellet lånar ut cyklar gratis och har också gratis shuttlebus till An Bang Beach. Är du på väg till Hoi An är detta ett hotell värt att kolla upp!

Stället är helt nytt och när vi var där i februari 2016 var ännu inte det utlovade gymmet och spadelen klar utan byggdes - det skulle stå klart efter sommaren.